Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.
Årets bästa produkter för smarta hem
Uppdaterad
Dec 29, 2023

Årets bästa produkter för smarta hem

Under årets lopp har vi haft möjligheten att prova en del prylar inom smarta hem, en del imponerar inte alls och kommer därför inte med i någon lista. Sedan finns det de där produkterna som vi tycker imponerar lite extra. Här samlar vi de produkter som har fått allra högsta betyg av oss under det senaste året utan inbördes ordning.

Top 3
1
.
Roborock Q Revo
Läs mer
2
.
Dreame L20 Ultra
Läs mer
2
.
Husqvarna Automower 430X NERA
Läs mer
1

Roborock Q Revo

Läs mer
2

Dreame L20 Ultra

Läs mer
2

Husqvarna Automower 430X NERA

Läs mer

Ett smart hem blir aldrig smartare än sina påkopplade enheter. Det är därför viktigt att satsa på produkter som håller vad de lovar. Produkter som presterar under lång tid, ger precisa värden och går att köpa för en överkomlig summa. Med dessa produkter är vi säkra på att du kommer bli nöjd.

X.

Roborock Q Revo

Roborock's mellersta segment imponerar
Roborock Q Revo
4.8
Bästa pris hos:
Köp här
Ett rimligt pris
Lätt att komma igång
Stor vattentank
Något sämre obstacle avoidance än S8 Pro Ultra
Basstationen något hög
Klarar inte långa hårstrån
Ljudnivå
60.5dB
Drifttid
180min
Maximal yta
90
Sugkraft
5500Pa
Tröskelhöjd
20mm
Dammbehållare
350ml

Roborock's mellersta segment består nu av Q Revo. En extremt kompetent robotdammsugare. Det är ett smart drag av Roborock att först lansera sitt flaggskepp S8 Pro Ultra för ca 6tkr mer och nu följa upp med Q Revo som rent tekniskt sett nästan är uppe och nosar på flaggskeppet. Även om de skiljer sig en aning på den tekniska biten så är det inte lika stor skillnad när det kommer till resultatet. Adderar man skillnaden i pris till ekvationen så blir Q Revo den solklara vinnaren.

Q Revo har självklart alla finesser som vi känner igen frå Roborock's toppmodeller. Lidar, obstacle avoidance, automatisk lyftbar mopp, självtömning osv. Själva basenheten är en aning högre men får samtidigt plats med hel 5 liter vatten. Mopprengörningen sker med en ny typ av bottenplatta som kräver minimalt underhåll och framför allt inget behov av att byta delar tills skillnad från t.ex. S8 Pro Ultra och S7 MaxV Ultra.

X.

Dreame L20 Ultra

Avancerad robotdammsugare som moppar mot väggar
Dreame L20 Ultra
4.8
Bästa pris hos:
Köp här
MopExtend Technology
Kraftfullt sugsystem
Automatisk tömning
Smart navigering och kartläggning
Den är ganska stor och kan ta upp en del plats
Ganska dyr
Ljudnivå
63dB
Drifttid
180-260min
Maximal yta
-
Sugkraft
7000Pa
Tröskelhöjd
20mm
Dammbehållare
300ml

Dreame L20 Ultra är en imponerande robotdammsugare som levererar hög prestanda och intelligenta funktioner för att hålla ditt hem rent och snyggt.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos L20 Ultra är dess kraftfulla 7000Pa sugkraft, vilket gör att den kan hantera olika typer av golv. Den har en gummivalsborste som förhindrar hårtrassel och underlättar rengöringen.

En annan imponerande funktion är den unika bioniska robotarmen, kallad MopExtend™ Technology. Den här funktionen gör det möjligt för L20 Ultra att nå hörn och kanter som annars skulle kräva manuell efterbehandling. Med den patenterade Wipe-teknologin säkerställer den även en noggrann rengöring av hörn, vilket eliminerar döda punkter.

L20 Ultra har också en smart funktion för att ta bort mopparna automatiskt innan den dammsuger tjocka mattor, vilket förhindrar att mattorna blir våta eller smutsiga.

Ett smutskänningssystem mäter smutsnivån efter varje tvätt. För mycket smutsiga moppar tvättas automatiskt igen, vilket ger en effektivare rengöring. Dessutom har den avancerad AI-teknik som känner igen rum, möbler, golv och rengöringsvanor för att skapa optimala städplaner baserat på smutsiga kartor.

L20 Ultra har en imponerande förmåga att upptäcka och undvika hinder med sin 3D-strukturerade lins och AI-kameror. Den visar tydligt hinder på appens karta och gör det möjligt att navigera smidigt, även i mörker med hjälp av Auto LED-ljus.

Med en intelligent mopphöjning på 10,5 mm undviker den att fukta mattor och borstar när den upptäcker korta mattor. En av de mest innovativa funktionerna är möjligheten att installera en vatten- och avloppsmodul, vilket gör att den automatiskt kan byta ut rent vatten och tömma avfall. L20 Ultra har även uppgraderats med fjärrbilder, tvåvägs samtal och spårningsfunktioner, vilket gör att du kan interagera med den på distans och till och med följa dina käraste ögonblick.

Slutligen erbjuder L20 Ultra också omfattande vård och underhåll med funktioner som automatisk påfyllning av tvättmedel, dammsamling, vattenpåfyllning och avlopp samt torkning av moppen med varmluft.

Dreame L20 Ultra imponerar minst sagt. Den är ett utmärkt tillskott till det smarta hemmet och kommer definitivt att göra städningen enklare och mer effektiv. För alla som söker en pålitlig robotdammsugare med avancerad teknik är L20 Ultra ett utmärkt val.

X.

Husqvarna Automower 430X NERA

För den med stor gräsmatta och plånbok
Husqvarna Automower 430X NERA
4.6
Bästa pris hos:
Köp här
Klarar stora gräsmattor
Klipper väldigt bra
Bra app
Slingfritt fortfarande opålitligt
Dyr
Max klippyta
3200 m²
Max lutning
50 %
Slingfri
Ja, med plug-in-kit
Klipphöjd
20-60 mm
Uppkoppling
WiFi/BT/Mobile
Röststyrning
Ja

Automower 430X NERA är en avancerade robotgräsklippare som fixar ett perfekt resultat även på svåra gräsmattor upp till 3200 kvadratmeter. Med Automower® Connect-appen och Husqvarna EPOS Plug-in Kit kan du klippa med virtuella gränser. Med smarta funktioner som intelligent undvikande av föremål, sluttningshantering med upp till 50 % lutning och GPS-assisterad navigering är den idealisk i sin design. Med Automower® Zone Control kan du enkelt använda din mobil för att skapa temporära ytor där klipparen inte får åka.

X.

Ecovacs GOAT G1

Företaget som imponerar med sina robotdammsugare
Ecovacs GOAT G1
4.5
Bästa pris hos:
Köp här
Kan agera övervakningsstation
Välbyggd
Kräver vita stolpar för navigering
Max klippyta
1600 m²
Max lutning
45 %
Slingfri
Ja
Klipphöjd
30-60 mm
Uppkoppling
BT/WiFi
Röststyrning
Ja

*Ny model släpps snart*

Ecovacs, det kinesiska företaget känt för sina robotdammsugare, har nu lanserat gräsklipparen Goat G1. Maskinen kan klippa upp till 1600 kvadratmeter utan att behöva en nedgrävd tråd. För att använda den behöver man en basstation och navigeringsfyrar som kan köpas separat. Goat G1 använder olika sensorer och har smarta funktioner för att undvika hinder. Den kan även användas som en övervakningskamera. Konceptet med fyrarna är inte optimal och klippkvaliteten vid kanter och hinder inte är perfekt.

X.

Meross Matter Smart Wi-Fi Plug

En av de första smart pluggarna med Matter
Meross Matter Smart Wi-Fi Plug
4.8
Bästa pris hos:
Köp här
Enkel installation och användning
Har en inbyggd energimätare
Prisvärd
Stödjer Matter
Några rapporter om problem med stabilitet
Kan vara lite stor för vissa elektriska apparater
Design
Modern
Mäta Energi
Ja
Protokoll
WiFi
Ledljus
Ja
Överspänningsskydd
-
Maxräckvidd
-

Meross Matter Smart Wi-Fi Plug är enkel att installera och använda. Du kan ansluta den till din befintliga 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk och sedan installera appen Meross. I appen kan du skapa scheman för när din apparat ska slås på eller av, eller du kan använda röstkommandon för att styra den.

En av de mest unika sakerna med Meross Matter Smart Wi-Fi Plug är att den är en av de första smarta kontaktadapterna som stöder Matter. Matter är en ny standard för smarta hemenheter som syftar till att förenkla integrationen av enheter från olika tillverkare. Detta gör att Meross Matter Smart Wi-Fi Plug är ett utmärkt alternativ för personer som vill bygga ett smart hem som är kompatibelt med en mängd olika enheter.

Meross Matter Smart Wi-Fi Plug har en inbyggd energimätare. Detta gör att du kan se hur mycket energi dina apparater använder, så att du kan spara pengar på din elräkning.

Meross Matter Smart Wi-Fi Plug är ett utmärkt val för personer som vill lägga till lite smarta funktioner i sitt hem. Den är kompatibel med de flesta elektriska apparater och är enkel att installera och använda. Dessutom är den en av de första smarta kontaktadapterna som stöder Matter, vilket gör den till ett framtidssäkert val.

X.

Cmee Play Pro G5

En komplett GPS klocka för barn i skolåldern
Cmee Play Pro G5
4.9
Bästa pris hos:
Köp här
Videosamtal
Nordiska språk
Videovakt
Gratis app
Något stor på armen
3 Megapixel kamera
Mobilnät
2G, 3G, 4G, Wifi
Kamera
3 Megapixel
Batteri
900 mAh
Display
Mått: 45 x 42 x 16 mm
SOS knapp
Ja

Nyligen introducerades Cmee Play Pro G5, en avancerad version av den populära GPS-klockan för barn, som lanserades under det fjärde kvartalet 2023. Denna modell fortsätter att innefatta viktiga funktioner som tidigare modeller, såsom mobiltelefonfunktion, 4G-täckning, en föräldrarapp och GPS-positionering. Dock har Cmee Play Pro G5 utökats med flera nya funktioner.

En nyhet är integrationen med appen Safekid, som tidigare använts i andra GPS-klockor som Safekid Nova och Safekid Rocket 4G. Denna app, som nu är kompatibel med Cmee Play Pro G5, är kostnadsfri att använda. Användare behöver dock fortfarande ett SIM-kort, och här är man fri att välja operatör.

Bland de nya funktionerna finns en uppgraderad chattfunktion som nu stödjer inlagda bilder, och möjligheten att skicka meddelanden via appen. En annan efterfrågad nyhet är möjligheten att ta emot och skicka SMS direkt från klockan, med stöd för emojis.

Klockan innehåller även en schemaläggnings funktion. Här kan föräldrar lägga in barnets aktiviteter eller läxor, så att barnet kan följa sitt schema direkt från klockan. Användare kan också ställa in olika typer av alarm, med val mellan ljudsignal eller vibration.

Kameran i Cmee Play Pro G5 är multifunktionell, användbar för att ta bilder, spela in videor eller göra videosamtal. Föräldrar kan även använda appen för att ringa upp klockan och se genom dess kamera, vilket kan vara användbart i nödsituationer.

Klockan har även ett skolläge, som minimerar distraktioner under skoltid genom att aktivera ett 'stör ej'-läge. Dessutom finns en SOS-knapp där man kan programmera in upp till tre nummer för nödsituationer.

För personlig anpassning erbjuder klockan flera bakgrundsdesigner och layouter för urtavlan och apparna. Användare kan välja mellan analog och digital urtavla och anpassa apparnas presentation i inställningarna.

Utöver dessa funktioner finns även praktiska verktyg som kalkylator, Google Translate, röstmemo, stoppur och kalender. En särskild funktion för att tömma vatten från klockan hjälper till att skydda mot vattenskador.

X.

Aqara Presence Sensor FP2

En ny generation av rörelsesensor
Aqara Presence Sensor FP2
4.8
Bästa pris hos:
Köp här
Kan detektera upp till 5 personer samtidigt
Kan detektera små rörelser som andning
Snabb LUX-sensor
Upp till 30 olika zoner
Dyr
Ingen temperatursensor
Temperatursensor
Nej
Ljussensor (LUX)
Ja
Sabotagelarm
Nej
Protokoll
Wifi
Batteritid
Strömförsörjd
Upptäckbart område
8m 120° FOV

Aqarq Presence Sensor FP2 tillhör en nya generation sensorer som använder sig av en mmWave teknik. Detta möjliggör en betydligt mer avancerad och noggrann detektering av rörelser. Sensorn kan känna av så små rörelser som en persons andning. Den kan också känna av upp till fem personer i rummet samt dela in rummet i upp till 30 olika zoner. Dessa zoner kan i sin tur användas till att automatisera ditt hem. Du kan t.ex. dela in ditt kök i två zoner, en zon vid matbordet och en vid diskbänken. När någon då förflyttar sig till diskbänken så tänds arbetsbelysningen.

Aqarq Presence Sensor FP2 har också en sensor för ljus (LUX) som går att använda till automationer. Att använda sensorn i sovrummet tillför också en del smarta funktioner eftersom sensorn kan känna av om någon ligger i sängen. En annan smart funktion är falldetektering. Om någon plötsligt faller i hemmet så kan sensorn trigga en automation t.ex. skicka en pushnotis till din telefon. 

Sammanfattningsvis så är Aqarq Presence Sensor FP2 en spelare på marknaden använder en teknik som vi kommer få se mer av i framtiden. Är du bredd att betala ett lite högre pris så kan detta vara något för dig. Tänk på att Aqarq Presence Sensor FP2 kräver konstant ström.

X.

Homey Pro 2023

Homey Pro i ny design och en del hårdvaru uppdateringar.
Homey Pro 2023
4.7
Bästa pris hos:
Köp här
En växande plattform
Stöd för 50 000+ enheter
1 000+ anslutna varumärken
Advanced Flow (Homey Pro)
Ganska dyr
Något plastig känsla
Z-Wave
Z-Wave Plus 700 Series
ZigBee
2.4GHz
Wifi
2.4GHz / 5GHz
Bluetooth
Bluetooth LE 5.0
Infrared
Ja
433Mhz
Ja

Homey Pro har fått sig en hel del uppdateringar. Processor, minne, lagring, Wifi, Bluetooth och Z-wave har alla blivit uppgraderade.

Nya saker som tillkommit är Thread, Matter och och möjligheten till att koppla upp din Homey Pro trådbundet till ditt nätvärk med en ethernet adapter för 349kr.

Med Homey Pro får du tillgång till över 50.000 appar skrivna både av enthusiaster men också verifierade appar av tillverkarna. Med inbyggda antenner för de flesta protokollen blir Homey Pro en av de mest kraftfulla styrenheterna på marknaden. Möjligheterna för att automatisera ditt hem är oändliga. Homey Pro är till för de mest avancerade användarna.

X.

Aqara Camera Hub G3

En kamera och hubb i ett för Aqara-användare
Aqara Camera Hub G3
3.8
Bästa pris hos:
Köp här
2K video
AI-funktioner för automation
Inbyggd säkerhetskamera
IR
Stödjer endast Aqara enheter med ZigBee
Z-Wave
-
ZigBee
3.0
Wifi
2.4GHz and 5GHz
Bluetooth
Ja
Infrared
Ja
433Mhz
-

Aqara Camera Hub G3 erbjuder en kombination av övervakning och integration med andra smarta hem-produkter. Kameran stödjer 2K videoupplösning, vilket ger högkvalitativ bildåtergivning. Med en betraktningsvinkel på 110° och möjlighet till panorerings- och tiltningskontroll (340° horisontellt och 45° vertikalt), erbjuder den en omfattande täckning av området den är riktad mot, även med mörkerseende.

Du kan lätt automatisera flöden och scenarier med andra Aqara-enheter. Med sin NPU-processor kan kameran känna igen ansikten, husdjur och gester. Dessa går sedan att använda för olika automationer. Du kan t.ex. ställa in din TV på ljudlös genom att hålla upp handen, dels tack vare enhetens inbyggda IR-lampa.

Installation och konfiguration av Aqara Camera Hub G3 är relativt enkel. App-gränssnittet är användarvänligt, och ger användarna möjlighet att fjärrstyra kameran, se live-strömmar och granska inspelningar.

Aqara Camera Hub G3 kan lagra sina inspelningar på fler sätt. Med Aqaras egna molnlagring får du 30 dagars lagring av krypterad video i 2K upplösning samt ingen begränsning i lagring. Med Apple Secure Video lagrar du dina filmer i iCloud. Du kan även lagra dina filmer på ett MicroSD-kort i kameran (upp till 128gb).

Aqara Camera Hub G3 är en mångsidig och kraftfull smart hem-kamera som erbjuder högkvalitativ övervakning och integrering med Aqara-ekosystemet. Medan dess funktioner och prestanda är imponerande, bör du överväga ekosystemets kompatibilitet och totala kostnad innan köp.

X.

Nimly Touch Pro Black

Välbyggt skandinaviskt lås med fingeravtrycksläsare
Nimly Touch Pro Black
4.1
Bästa pris hos:
Köp här
Fingeravtrycksläsare
Enkel installation
Elegant och slimmad design
Touchpanel inte alltid så pålitlig
Fingeravtrycksläsare funkar sådär
Batteritid
12 mån
Protokoll
ZigBee (Kräver extra modul)
Cerifiering
SSF 3522 Klass 3
Låstyp
Komplett låshus
Autolåsning
Ja
Nyckelbricka
Ja

Ett av de senare tillskotten för smarta lås är Nimly tidigare kallat Easyaccess. Det Norska bolaget har trätt in på den svenska marknaden och imponerar med sina funktionsfyllda smarta lås som är speciellt framtagna och designade för de skandinaviska förhållandena.

Nimly Touch Pro Black är ett av de senaste tillskotten där du kan använda ditt fingeravtryck för att låsa upp din dörr, till skillnad från deras andra lås Touch som saknar denna funktion.

Låset har även touchpanel för kodinmatning och möjligheten att använda en av de tre RFID kodbrickor som medföljer för att låsa upp låset. Tre fysiska nycklar medföljer också för extra säkerhet.

Om du är sugen på att styra ditt lås via deras app samt att kunna automatisera ditt lås med Homey, Homely eller Futurehome så finns möjligheten att köpa en gateway och en ZigBee-modul som du enkelt kan installera själv.

Låset kommer i svart och silver.

X.

Yale Doorman L3S

Ett robust lås som går att lita på med uppdaterat slutbleck
Yale Doorman L3S
3.8
Bästa pris hos:
Köp här
Hög säkerhet
Integrerad dörrklocka
Välbyggd
Samarbete med DHL
Fungerar bara med Yales egna nyckelbrickor
Dålig kompatibilitet med smarta hem
Batteritid
12-24 mån
Protokoll
Wifi & Bluetooth
Cerifiering
SSF 3522 Klass 3
Låstyp
Komplett låshus
Autolåsning
Ja
Nyckelbricka
Ja

Yale doorman L3S är ett välsålt och omtyckt lås. Installationen kan vara något krävande och inte lika lätt som ett låsvred. Tänk på att priset kan sticka iväg om du måste anlita en installatör. En fördel med låset är låskolven roterar uppåt vilket ökar säkerheten något. Låset fungerar bara med Yales egna nyckelbrickor, på gott och ont. Fördelen är att deras egna brickor är svårare att kopiera än andra RFID-brickor och nackdelen är att du måste köpa Yale brickor som kostar över 200kr/st. Tre brickor ingår. L3S har fått ett uppdaterat slutbleck från föregångaren L3. Själva låset är det samma som L3.

X.

Slide

Ett funktionsrikt sätt att automatisera dina gardiner
Slide
4.2
Bästa pris hos:
Köp här
Fungerar på upp till 6m skenor
Tidsinställda rutiner
Alarmfunktion
Går att aktivera manuellt
Ganska stor och tung
Max vikt
Ingen begränsning
Laddas med
Konstant ström
Kompatibla skenor
U- och I-skena, stång
Batteritid
Konstant ström
Stänger gardiner från två håll
Ja
Mått
26,5 x 7,8 x 5,2

Slide är en smart gardinmotor som kan göra dina befintliga gardiner smarta och elektriska. Med Slide kan du styra dina gardiner från var som helst i världen med hjälp av appen. Slide har flera funktioner, inklusive timer-rutiner, soluppgångs- och solnedgångsrutiner, manuell drift, Touch&Go och SpeedControl. Dessutom kan du använda Slide för att vakna upp naturligt med hjälp av alarmfunktionen eller spara på din uppvärmningsräkning genom att använda gardinernas isolerande kraft. Slide fungerar på alla raka skenor upp till 6 meter och kan användas för enkel- eller dubbelgardiner.

Slide kommer i tre olika utföranden, Slide Light, Slide Comfort och Slide Pro. Här kan du läsa mer om vilka funktioner som ingår i de olika produkterna.

X.

Owlet Monitor Duo

Smart babyprodukt som spårar hjärtfrekevens, syrenivå och sömntrender.
Owlet Monitor Duo
4.1
Bästa pris hos:
Köp här
Gratis app
Temperaturmätare
Gråt-dektektering
Bra bildkvalitet
Dyr
Ibland falsk alarm
Tappar ibland uppkoppling
Strumpans batteritid
Upp till 16 timmar
Kamera
HD 1080p-video
Zoom
X4
Tvåvägskommunikation
Ja
Vidvinkel kamera
Ja

Owlet Monitor Duo är en avancerad babyövervakningssystem som kombinerar Smart sock med Kamera övervakning. via Cam 2. Detta system ger föräldrar en detaljerad bild av sitt barns välbefinnande. Smart Sock använder pulsoximetriteknik för att spåra barnets hjärtfrekvens och syrenivåer medan de sover, och denna information skickas till basstationen, som använder ljus och ljud för att hålla föräldrarna uppdaterade om barnets tillstånd. Dessutom streamar Cam HD-video till din telefon över en säker och krypterad anslutning. Sammanlagt ger Owlet Monitor Duo en omfattande bild av barnets säkerhet​​.

Systemet är utformat för att vara enkelt att ställa in och använda, vilket innebär mindre orosmoment för föräldrarna. Det tar mindre än 10 minuter att ställa in och sedan kan du streama HD-video till din smartphone var du än är. Monitor Duo spårar viktiga indikatorer som barnets hjärtfrekvens, syrenivå och sömntrender och notifierar dig när läsningar faller utanför barnets förinställda zoner. Det inkluderar även ljud-, rörelse- och nu gråt-detektering, vilket ger föräldrarna en uppfattning om vad som hände innan barnet började gråta​.

Owlet Smart Sock sitter på barnets ena fot och läser av hjärtfrekvensen och syrenivåer under sömnen. Strumpan synkroniseras med basenheten via bluetooth och erbjuder realtids uppdatering av barnets vitala statistik genom Owlet appen. Strumpan finns i två storlekar för att passa barn från födseln upp till 18 månader. Stumpan går att användas separat enbart tillsammans med appen eller tillsammans med övervakningskameran.

Cam 2 är en övervaknings kamera som läser av barnets ljud, rörelse samt gråt-dektektering och skickar notiser till appen om det är så att barnet t.ex. vaknar och börjar gråta. Kameran läser även av rumstemperaturen och redovisar i appen hur många grader rummet är i och om det är en behaglig temperatur eller inte.

Produkterna i vår lista
Roborock Q Revo
Dreame L20 Ultra
Husqvarna Automower 430X NERA
Ecovacs GOAT G1
Meross Matter Smart Wi-Fi Plug
Cmee Play Pro G5
Aqara Presence Sensor FP2
Homey Pro 2023
Aqara Camera Hub G3
Nimly Touch Pro Black
Yale Doorman L3S
Owlet Monitor Duo
Jämför egenskaper
Ljudnivå
Drifttid
Maximal yta
Sugkraft
Tröskelhöjd
Dammbehållare
Roborock Q Revo
60.5dB
180min
90
5500Pa
20mm
350ml
Dreame L20 Ultra
63dB
180-260min
-
7000Pa
20mm
300ml
Husqvarna Automower 430X NERA
3200 m²
50 %
Ja, med plug-in-kit
20-60 mm
WiFi/BT/Mobile
Ja
Ecovacs GOAT G1
1600 m²
45 %
Ja
30-60 mm
BT/WiFi
Ja
Cmee Play Pro G5
2G, 3G, 4G, Wifi
3 Megapixel
900 mAh
Mått: 45 x 42 x 16 mm
Ja
Aqara Presence Sensor FP2
Nej
Ja
Nej
Wifi
Strömförsörjd
8m 120° FOV
Homey Pro 2023
Z-Wave Plus 700 Series
2.4GHz
2.4GHz / 5GHz
Bluetooth LE 5.0
Ja
Ja
Aqara Camera Hub G3
-
3.0
2.4GHz and 5GHz
Ja
Ja
-
Nimly Touch Pro Black
12 mån
ZigBee (Kräver extra modul)
SSF 3522 Klass 3
Komplett låshus
Ja
Ja
Yale Doorman L3S
12-24 mån
Wifi & Bluetooth
SSF 3522 Klass 3
Komplett låshus
Ja
Ja
Slide
Ingen begränsning
Konstant ström
U- och I-skena, stång
Konstant ström
Ja
26,5 x 7,8 x 5,2
Owlet Monitor Duo
Upp till 16 timmar
HD 1080p-video
X4
Ja
Ja
Jämför priserna på Price Runner

Vanliga frågor

Vilka är årets bästa produkter för smarta hem?

Årets bästa produkter för smarta hem inkluderar Homey Pro, smarta Yale Doorman L3S och robotdammsugaren Roborock Q Revo. Dessa produkter har avancerade funktioner och är välrenommerade inom sina respektive kategorier.

Vilka fördelar kan jag få från att använda årets bästa produkter för smarta hem?

Genom att använda årets bästa produkter för smarta hem kan du njuta av fördelar som enklare och mer intuitiv styrning av ditt hem, förbättrad energieffektivitet och säkerhet, samt möjlighet att integrera olika smarta enheter för att skapa ett sammanlänkat och automatiserat hem.

Finns det några prisvärda alternativ till årets bästa produkter för smarta hem?

Ja, det finns prisvärda alternativ till årets bästa produkter för smarta hem. Ofta kan äldre modeller eller produkter från mindre kända märken erbjuda liknande funktioner till ett lägre pris. Det är viktigt att läsa recensioner och jämföra olika alternativ för att hitta den bästa kombinationen av pris och prestanda för dina behov.

Tidigare produkter

Dessa produkter har tidigare varit med i vår topplista.

Homey Pro
Homey Bridge
Yale Doorman L3
Eufy Cam 2 Pro
Eufy S330 eufyCam 3
Roborock S7 MaxV Ultra
Roborock S7+
Xplora X6 Play
Xplora XGO3
Cmee Play
Sensative Strips Guard 700
Aqara Window/Door Sensor
Aeotec MultiSensor 7
Fibaro Motion Sensor
Lifx White to Warm
Philips Hue 1100 lumens
Heatit Z-Smoke Detector Battery
Fibaro Smoke Sensor
Superdeals just nu! - Minst 20% rabatt