En oberoende konsumentguide för smarta hem.
Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.

Skicka produkter till oss för test

Är ni intresserad av att få er produkt testad av våra experter? Vi på Smarta Hem Test utvärderar och testar produkter för smarta hem dagligen. Vårt mål är att guida konsumenter till att välja rätt produkter för just deras behov samt att utbilda våra läsare på vägen till ett smartare hem.


Såhär funkar det

  • Fyll i vårt formulär här på sidan med nödvändig information.
  • Efter att vi mottagit din förfrågan kommer vi återkomma inom tre arbetsdagar med den information ni behöver för att för att skicka er produkt till oss samt eventuella kompletteringar.
  • När vi mottagit er produkt kommer en av våra experter att utvärdera och grundligt testa produkten. Det är då viktigt att alla nödvändiga delar finns med, så som instruktionsbok och liknande.
  • Därefter publicerar vi er produkt i en artikel. Det kan ta olika lång tid för oss att testa er produkt men inte mer än 30 dagar.
  • Bäst i test? Beroende på vilken produkt vi har testat så kan vi också komma att publicera er produkt i en av våra "Bäst i test". OBS för att våra tester ska hålla en hög kvalité och fortsatt vara trovärdiga så är denna placering inget som går att önska. Det är våra oberoende testare som gör bedömningen om er produkt passar i något av testerna eller inte.

    Om er produkt inte skulle bli placerad i ett "Bäst i test" så behöver det inte betyda att er produkt på något sätt inte når upp till kraven. Det kan bero på att vi än så länge inte skrivit något test om kategorin som er produkt tillhör.

Har ni frågor gällande samarbeten, annonsering eller vill komma i kontakt med oss så kan ni alltid maila.

info@smartahemtest.se

Skicka in din produkt

Oj, något gick snett. Försök gärna igen!