Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Eufy presenterar en prisvärd robotdammsugare

Av Sam Brandhild | Publicerad Jan 14, 2024 23:01
Eufy presenterar en prisvärd robotdammsugare

Till skillnad från sina konkurrenter lyckas Eufy hålla ner priset på sitt flaggskepp. Eufy presenterade Eufy X10 Omni Pro på CES 2024, en robotdammsugare som besitter de flesta egenskaperna man letar efter idag när det kommer till moppande robotdammsugare som kan tömma sig själv.

Köp här
Positivt
Negativt

Det som gör denna robotdammsugare lite speciell är dess förmåga att ta hand om hår, extra bra om du äger husdjur. När det kommer till de övriga funktionerna så hittar vi 8 000Pa i sugkraft och AI obstacle avoidance som kan undvika över 100 olika typer av prylar. Det uppdaterade moppsystemet Mop Master 2.0 hittar vi två moppar som snurrar med 180rpm och kan moppa med ett tryck av 1kg. Mopparna kan lyftas 12mm som går att jämföra med S8 MaxV's 20mm och Roborock Q Revo's 10mm.

Eufy X10 Pro Omni is a load of hot air
Eufy X10 Omni Pro

Basstationen tar hand om tömningen av vatten och damm samt torkar mopparna med 45°C

Eufy X10 Omni Pro lanseras den 20 februari och priset vi vet än så länge ligger på $799.99.