Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Tado släpper ny kollektion med Matter

Av Sam Brandhild | Publicerad May 15, 2024 21:05
Tado släpper ny kollektion med Matter

Tado, den ledande europeiska leverantören av smarta lösningar för energihantering, har idag presenterat sin nya serie av innovativa produkter, tado° X. Denna nya produktserie syftar till att göra smart uppvärmning enklare och mer tillgänglig, samtidigt som den minskar energiförbrukningen och klimatavtrycket för hushållen över hela Europa.

Köp här
Positivt
Negativt

Med en genomsnittlig besparing på energikostnader med 22 procent, utan att kompromissa med komforten, erbjuder tado° X en framtidssäker lösning med stöd för både Matter och Thread. Dessa tekniker ger en större räckvidd och mer stabila anslutningar, vilket möjliggör enklare integration med förnybar energi.

Produktserien inkluderar flera nya enheter såsom Heat Pump Optimizer X, Smart Thermostat X, Smart Radiator Thermostat X, Wireless Temperature Sensor X och Bridge X Thread border-router. Dessa produkter är designade för att vara enkla att installera och använda, vilket gör dem tillgängliga för en bredare publik.

Heat Pump Optimizer X, en av stjärnprodukterna i denna lansering, optimerar styrningen av värmepumpar vilket kan leda till ännu större energibesparingar. Produkten är kompatibel med flera ledande värmepumpstillverkare och kan ställa in smart schemaläggning för värme och varmvatten direkt via tado°-appen.

Förutom de individuella fördelarna med varje produkt, möjliggör tado° X-serien en heltäckande lösning för smart klimathantering i hemmet. Detta inkluderar avancerade funktioner som geofencing, som automatiskt sänker temperaturen när ingen är hemma, och energiövervakning som ger användarna fullständig insyn i deras energiförbrukning.

Lanseringen av tado° X-serien sker samtidigt i flera europeiska länder, däribland Sverige, Danmark, Tyskland, och Frankrike, med produkter som nu är tillgängliga för köp.

För mer information om de nya produkterna och deras tillgänglighet, besök tado°s officiella webbplats.