Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Slide lanserar två nya varianter för smarta gardiner

Av Sam Brandhild | Publicerad Apr 12, 2023 18:04
Slide lanserar två nya varianter för smarta gardiner

Älskar du teknik och vill automatisera allt i ditt hem? Slide är en innovativ produkt som gör dina gardiner smarta. Slide går att installera på befintliga gardiner och styrs enkelt via din mobil.

Köp här
Positivt
Negativt

Slide fungerar på alla raka gardinskenor, upp till 6 meter långa för både enkla och dubbla gardiner. Nu introduceras två nya varianter på marknaden, Slide Comfort och Slide Light. Dessa nya varianter är utöver originalprodukten Slide Pro och erbjuder en lösning för alla som inte behöver alla de avancerade funktionerna i Slide Pro.

Priser på Slide's produkter

Alla tre varianterna innehåller samma universalmotor som gör dina gardiner smarta och alla kan dra både enkla och dubbla gardiner. Alla varianter kan också ställa in rutiner, såsom soluppgångs- och solnedgångsrutiner, och kan styras av din telefon från var som helst i världen.

Slide Comfort erbjuder några användbara funktioner, som att kontrollera hastigheten på dina gardiner och Touch&Go-funktionen. Med Touch&Go kan du ge dina gardiner en liten knuff, så aktiveras motorn.

Slide Pro å andra sidan, låter dig integrera dina smarta gardiner i ett befintligt smart hemsystem, som Homey, Google Home eller Apple HomeKit (Kommer i April 2023).

Priser:

Slide Light kostar 2.630 kr (Ny)
Slide Comfort 2.860 kr (Ny)
Slide Pro 3.435 kr


Sammanfattningsvis, om du vill automatisera dina gardiner och göra dem smarta, är Slide en bra produkt att överväga. Med sin universalmotor och enkla installation kan du göra dina befintliga gardiner till ett smart gardinsystem på nolltid. Och med de nya varianterna av Slide kan du välja de funktioner som passar dina behov bäst.