Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Ny iOS widget till Homey

Av Sam Brandhild | Publicerad Dec 27, 2023 21:12
Ny iOS widget till Homey

Homey har släppt en iOS-widget för iPhone och Mac. Nu kan du samla alla dina flows från flera Homey's på samma ställe och kontrollera dem direkt från ditt skrivbord.

Köp här
Positivt
Negativt

Homey har introducerat en ny iOS-widget för iPhone och Mac. Denna funktion är utvecklad för att ge användare snabbare och mer direkt åtkomst till deras smarta hem-system direkt från enheternas skrivbord. Med denna nya widget kan du interagera med dina flows genom ett enkelt gränssnitt på på din Mac eller iPhone's hemskärm. Se till att dina Apple enheter är uppdaterade med senaste programvaran.

Om du äger fler Homey's kan du nu komma åt alla dina flows, inte bara dina favoriter. Den nya iOS och Mac-widgeten är tillgänglig via den senaste uppdateringen av Homey-appen.

En annan trevlig liten uppdatering är att du nu kan komma åt alla dina Flows i Siri's shortcut app, inte bara dina favoriter.