Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Nuki lanserar Smart Lock Pro 4 och Keypad Pro 2

Av Sam Brandhild | Publicerad Nov 15, 2023 20:11
Nuki lanserar Smart Lock Pro 4 och Keypad Pro 2

Nuki lanserar sin senaste innovation: Smart Lock Pro 4. Denna nya modell, som är en uppföljare till deras mycket uppskattade dörrlåsserie, skyltar med sin Matter integrering som förbättrar dess kompatibilitet med olika smarta hem-plattformar. Pro 4:s avancerade teknik säkerställer en sömlös och effektivare anslutning till ditt smarta hems ekosystem.

Köp här
Positivt
Negativt

En av de mest framträdande egenskaperna hos Smart Lock Pro 4 är dess förbättrade energieffektivitet. Med införandet av Matter har enheten lyckats minska sin energiförbrukning avsevärt. Detta leder till en förlängning av batteritiden med upp till sex månader, vilket säkerställer längre perioder av oavbruten säkerhet och bekvämlighet för dig som användare.

Tillsammans med Smart Lock Pro 4 introduceras Nuki Keypad Pro 2, ett valfritt tillbehör designat för att komplettera låset. Detta tangentbord höjer tillgängligheten och tillåter tillträde via en PIN-kod eller fingeravtryck. Dess slanka design, avsedd för sömlös integration i dörrar eller väggar, kräver noggrann installation men erbjuder en jämn, estetiskt tilltalande finish. Med en front i rostfritt stål tillför Keypad Pro 2 inte bara ett lager av säkerhet utan också förhöjer det visuella intrycket av din entré.

Källa: Nuki