Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Nu lanseras Dreame X40 Ultra – Och vi testar!

Av Sam Brandhild | Publicerad May 03, 2024 10:05
Nu lanseras Dreame X40 Ultra – Och vi testar!

Denna vecka lanseras en ny robotdammsugare från Dreame, X40 Ultra. Vi har testat robotdammsugaren i ett par veckor nu och är minst sagt nöjda. Inom kort kommer ett djupgående test av X40.

Köp här
Positivt
Negativt

Denna robot innehåller flera nyheter, inklusive en Dual-Flex-arm som gör det möjligt för roboten att städa svåråtkomliga områden och att undvika att blöta ner mattor.

Dreame X40 Ultra har en imponerande sugkraft på 12 000Pa. Det tillkommer två stora dammpåsar i kartongen och en påse ska räcka ett par månader. Den är utrustad med en basstation som hanterar både rengöring och varm torkning av moppen efter användning. Den kan även lämna mopparna i basstationen om den ska dammsuga t.ex ett rum med heltäckningsmatta. Den har även en behållare för rengörningsmedel som blandas i vattnet.

Vi är i full gång med våra tester så maila oss om du skulle ha några frågor.