Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Navimow lanserar i-Series

Av Sam Brandhild | Publicerad Mar 06, 2024 23:03
Navimow lanserar i-Series

Segway meddelade här om dagen lanseringen av sina efterlängtade robotgräsklippare utan behov av slinga, Navimow i-Series. Dessa gräsklippare representerar ett stort framsteg för Navimow i både effektivitet och precision. Och prislappen gillar vi!

Köp här
Positivt
Negativt

Navimow i-Series är utformad för att göra gräsklippningen enklare för alla typer av trädgårdsägare. De innehåller avancerade smarta funktioner såsom:

  • En branschledande RTK-system med förstärkt syn, som kombinerar en anpassad RTK-chip med ett 140° synfält kamera, möjliggör exakt positionering och ruttplanering för en precisionsklippning varje gång.
  • En helt ny AI-assistent för kartläggning som optimerar kartläggningens noggrannheten och gör det möjligt för gräsklipparen att självständigt navigera över hela arbetsområdet.
  • Smarta funktioner för felfri grässkötsel inkluderar schemalagd klippning, automatisk omplanering och unika zigzag-klippmönster för att täcka varje grässtrå.

George Ren, VD för Segway Navimow, uttryckte sin entusiasm över lanseringen: "Med Navimow i-Series ville vi skapa en robotgräsklippare som är tillgänglig för alla, från nybörjare till erfarna trädgårdsentusiaster. Vårt senaste tillskott erbjuder användbarhet för stora massan, med smarta funktioner för en enkel produktupplevelse och en konkurrenskraftig prispunkt."

Navimow i-Series kommer i två modeller: i105 täcker 500kvm och i108 täcker 800kvm, med priser på 11 999kr respektive 15 999kr. Det gör dem till några av de mest prisvärda slingfria robotgräsklipparna på marknaden. Läs mer på Navimow's hemsida.