Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Nanoleaf uppdaterar firmware för HomeKit och andra Matter-enheter

Av Sam Brandhild | Publicerad Jun 08, 2023 22:06
Nanoleaf uppdaterar firmware för HomeKit och andra Matter-enheter

För sina HomeKit- och Matter-enheter publicerade Nanoleaf nyligen firmware-uppdateringar utformade för att åtgärda problem och göra förbättringar. Speciellt handlar det om att lösa problemet som påverkade uppkopplingen via Thread. Uppdateringen av HomeKit över Thread enheter till version 1.6.49 lägger till en mjuk effekt när de slås på och av samt åtgärdar problemet med anslutning via Thread. Ljuslister och olika lampor från Nanoleafs Essentials-serie är kompatibla med HomeKit och Matter.

Köp här
Positivt
Negativt

Matter over Thread 3.5.10 Uppdatering

Uppdateringen för Matter over Thread-enheter till version 3.5.10 innehåller flera förbättringar och buggfixar. I synnerhet åtgärdar uppdateringen problemet där Thread slutade fungera tillförlitligt med många border routrar. Dessutom förbättrar uppdateringen responsen på Matter-kommandon och minskar tiden som krävs för firmwareuppdateringar. Dessutom har säkerhetsproblem åtgärdats.


HomeKit över tråd 1.6.49 Uppdatering

Uppdateringen för HomeKit over Thread-enheter till version 1.6.49 ger också några nya funktioner och förbättringar. Det lägger till en mjuk effekt på strömmen på/av och åtgärdar även problemet där trådnätverk slutade fungera tillförlitligt med många gränsroutrar.

Essentials-serien innehåller en ljuslist med HomeKit eller Matter och olika lampor med HomeKit eller Matter.