Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Matter certifieringar vecka 18-19

Av Sam Brandhild | Publicerad May 12, 2023 18:05
Matter certifieringar vecka 18-19

Denna vecka har ytterligare några enheter fått Matter Certifiering. Trots att det bara var fem enheter totalt sett är Orvibo MixPad D1 och Govee String Light två ganska intressanta enheter.

Köp här
Positivt
Negativt

Orvibo MixPad D1 är en väggströmbrytare med integrerad display för den amerikanska marknaden och är redan tillgänglig på Amazon. Displayen kan användas för att visa information, starta scenarier, dämpa ljus och utföra andra åtgärder. Matter-logotypen kan redan ses på produktsidan, vilket innebär att integrationen redan bör vara tillgänglig.

Govee String Light är en utomhusljusslinga med stora lampor. Trots att produkten redan är tillgänglig återstår att se om Govee kommer att släppa en firmware-uppdatering eller kräva ny hårdvara.

Andra enheter som fick Matter Certifiering den här veckan inkluderar Qihang Smart Plug-in Unit, en Smart Plug från Espressif och en SoC för färgade lampor från Silicon Labs.

Här är hela listan över de enheter som fick Matter Certifiering:

Med Matter Certifiering kan dessa enheter enkelt integreras i smarta hem-ekosystem och fungera sömlöst tillsammans med andra enheter med Matter-kompatibilitet. Om du letar efter nya enheter att lägga till i ditt smarta hem, är enheter med Matter Certifiering definitivt värda att överväga.