Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

iRobot presenterar nya robotdammsugare

Av Sam Brandhild | Publicerad Sep 01, 2023 00:09
iRobot presenterar nya robotdammsugare

Nu drar den stora elektronikmässan IFA igång i Berlin. Vi kommer därför att få se många nya produkter lanseras. iRobot är inte sena på pucken och presenterar sina senaste robotdammsugare med lanseringsdatum 3 september.

Köp här
Positivt
Negativt

Det handlar om två robotdammsugare, Roomba Combo j5 Plus och Roomba Combo i5 Plus som komplementerar deras befintliiga linje av Roomba robotdammsugare. Det som gör att dessa sticker ut är de utbytbara delarna. Det går alltså att byta dammbehållaren mot en vattenbehållare med påbyggd mopp. Det finns egentligen ingen uppsida med denna funktion utan är till för dig som inte vill eller kan lägga ett par tusen till för j7 Plus.

Skillnaden mellan j5 Plus och i5 Plus är att j5 Plus har lite fler smarta funktioner som gör att den blir bättre på att navigera i ditt hem och undvika hinder. Så är du en person som vill spara lite pengar och har inget emot att byta delar på din robotdammsugare så kanske detta kan vara något för dig.

Priser:
Roomba Combo® j5+ 10 999 kr
Roomba Combo® i5+ 8 699 kr
Roomba Combo® j7+ 11 999 kr