Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Husqvarna lanserar solcellsladdare

Av Sam Brandhild | Publicerad Jun 13, 2024 22:06
Husqvarna lanserar solcellsladdare

Från och med den 1 juli börjar Husqvarna sälja sin första solcellsladdare, speciellt utformad för att passa alla deras Automower-robotgräsklippare. Denna innovation gör det möjligt att installera robotgräsklippare på platser där det saknas tillgång till el, till exempel vid vägar och vatten, vilket gör den idealisk både i stadsmiljöer och på landsbygden.

Köp här
Positivt
Negativt

Solcellsladdaren garanterar upp till 24 timmars körtid, även under längre perioder med begränsat solljus. Dess avancerade kontrollsystem ser till att prestandan hålls på topp oavsett väderförhållanden. Tack vare dess intuitiva plug-and-play-design är installationen enkel och smidig. Dessutom är laddaren kompatibel med Husqvarnas slinglösa teknologi, inklusive modeller som Automower 550 EPOS och Automower 520 EPOS.