Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Eve kan komma att lansera en Airplay 2 adapter

Av Agust Sandberg | Publicerad Jun 24, 2023 12:06
Eve kan komma att lansera en Airplay 2 adapter

Köp här
Positivt
Negativt

En AirPlay 2-adapter från Eve har dykt upp i en databas idag efter att företaget förvärvats av ABB. Produkten visar en trådlös adapter i aluminiuminramning som ännu inte har tillkännagetts officiellt.

Eves adapter skulle i så fall ansluta till dina befintliga högtalare eller förstärkare och låta användare strömma ljud trådlöst via AirPlay 2. Det finns många liknande enheter på marknaden, men Eves verkar vara den finaste hittills.

Den verkar ha en silvrig aluminiumring runt utsidan med en polerad fasadkant längs ovansidan. Toppytan, förmodligen i glansig plast, liknar Eves andra smarta hemenheter som Eve Button, Eve Room 2, Eve Weather och Eve Aqua.

På ritningarna ser man en 5V DC-strömingång, Ethernet-ingång, koaxial- och optiska digitala utgångar samt vänster och höger analoga utgångar.

Eve, med säte i Tyskland, kommer troligen att släppa ljudadaptern inom en snar framtid, trots förvärvet av ABB tidigare denna månad. Håll utkik för mer!