Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Ecovacs lanserar Deebot T20 OMNI

Av Sam Brandhild | Publicerad Jun 26, 2023 19:06
Ecovacs lanserar Deebot T20 OMNI

Lanseringen av ECOVACS DEEBOT T20 OMNI innebär också släppet för marknadens första allt-i-ett-dammsugarrobot med varmvattentvätt-teknologi för moppdynorna. ECOVACS allra senaste innovationer såsom automatisk varmvattenmoppstädning samt effektivare smuts- och skräpborttagning från moppdynorna har inkluderats i nya DEEBOT T20 OMNI. Den helt nya autolyft-funktionen för moppdynorna gör nu att golv och mattor kan rengöras under en och samma städning – även med moppdynorna installerade. DEEBOT T20 OMNI är en ny upplevelse av storstädning tack vare den starka sugkapaciteten på 6 000 Pa samt ett kraftfullt roterande moppsystem, i form av OZMO Turbo 2.0.

Köp här
Positivt
Stark sugkraft
Moppning med varmvatten
Lyft av mopp för mattor
Negativt
Har ingen inbyggd vattentank
Något dyr
Kan låta en del

Nya innovativa moppfunktioner

Vi alla känner till det, inte sant? De som inte velat avstå från varma, härliga mattor att gå på när de investerat i ett nytt trä- eller klinkergolv, har med största sannolikhet dubbelt så jobbigt som andra när de städar. Först är det dammsugning, sen undanläggning av alla mattor och sen moppning. Trots att du haft tillgång till en robotdammsugare sedan innan, har våttorkning och dammsugning av golv varit omöjligt att utföra samtidigt – tills nu.

Fullutrustad med nya funktioner som gör rengöringen i moppningsläge till en helt ny upplevelse, tar sig nu DEEBOT T20 OMNI an den största utmaningen för robotdammsugare.

Den nya varmvattentvätt-teknologin av moppdynorna värmer upp städvattnet till optimala 55°C, vilket maximerar borttagandet av olja, fläckar och ingrodd smuts. ”Instant Heat”- alternativet värmer upp städvattnet strax innan städningsprocessen.

Rengöringsprocessen automatiseras ytterligare gentemot andra modeller genom den intelligenta autolyft-funktionen för moppdynorna. En ultraljudssensor lyfter automatiskt på moppdynorna med bra noggrannhet när golvförhållandena förändras, som till exempel från golv till matta. Samtidigt slutar moppdynorna också rotera vilket förhindrar att mattan blir fuktig. Resultat från detta blir att golv och mattor nu kan rengöras under ett enda arbetsmoment, även när moppdynorna är installerade.

Nya modellen DEEBOT T20 OMNI pausar automatiskt moppningsprocessen och återupptar denna först när den registrerar golvyta på nytt.

Smart allt-i-ett-lösning för bekvämlighet kombinerat med prestanda

OMNI-stationen med allt-i-ett-lösning är utrustad med en tre liter stor påse för damm samt tankar för rent respektive smutsigt vatten, vilka rymmer fyra liter vardera. Den erbjuder också en komplett, helautomatisk rengöringslösning. Förutom den nya varmvattentvätt-teknologin för moppdynorna, torkas dessutom dessa efter avslutad rengöring vilket håller dynorna hygieniska och rena.

DEEBOT T20 OMNI erbjuder en sömlös och effektiv rengöring av alla områden tack vare sin sugkraft på 6 000 Pa. Handsfree-lösningen rengör på djupet, oavsett om det gäller stora partiklar eller mindre dammkorn, små skrymslen och vrår eller stora mattäckta ytor.

Med upp till 180 varv per minut samt ett konstant tryck längs golvet för djupgående rengöring, tar det roterande moppsystemet OZMO Turbo 2.0 effektivt bort 99,99 procent av de tio vanligaste fläckarna.

Högteknologi möter komfort

För att passa i varje unikt hem är DEEBOT T20 OMNI utrustad med olika rengöringsalternativ. Det intelligenta systemet med autolyft-funktion för moppdynorna gör att roboten utan komplikationer kan växla mellan enbart dammsugning, enbart moppning, dammsugning först med efterföljande moppning eller dammsugning och moppning samtidigt.

Det nyligen uppdaterade Housekeeper Mode 2.0 gör att DEEBOT T20 OMNI på ett dynamiskt vis klarar av att justera städparametrarna efter just din hemmamiljö och dina individuella preferenser. Detta gör att du nu med ett klick kan njuta av en bekymmersfri städupplevelse eftersom du inte längre behöver oroa dig för komplexa inställningar i appen. Housekeeper Mode 2.0 fungerar både automatiskt och via YIKO AI-röstassistent.

Med hjälp av teknik för strukturerat ljus och algoritmer för 3D-avbildning använder DEEBOT T20 OMNI 3D-scanning och detektering i realtid för att strategiskt undvika hinder vilket säkerställer smidig och lugn städning. Tack vare detta kan den navigera med en noggrannhet av en millimeter, kartlägga användarens hem samt identifiera och undvika potentiella hinder såsom sladdar eller små leksaker.

DEEBOT T20 OMNI kommer vara tillgänglig till kampanjpris i begränsad upplaga på Elgiganten från den 10 juli 2023. Därefter kommer roboten finnas tillgänglig i butik med ett pris på ca 12800kr.

Om ECOVACS ROBOTICS

ECOVACS är världens största tillverkare av robotdammsugare. De är också den näst mest sålda tillverkaren på den nordiska marknaden, där de växer snabbt. ECOVACS erbjuder svenskspråkig app, svensktalande kundtjänst per telefon, e-post samt har en inbyggd chatt i appen. ECOVACS tillhandahåller också lokala servicecenter i Sverige för underhåll och reparationer. Koncernen grundades år 1998 och har levererat hushållsrobotar sedan 2006. För mer information kan du gå till www.ecovacs.com.

Med sina innovativa funktioner som varmvattentvätt-teknologi, autolyft-funktion för moppdynorna och kraftfulla rengöringskapacitet, tar denna robotdammsugare och mopprengörare städningen till en helt ny nivå.

Sammanfattningsvis är ECOVACS DEEBOT T20 OMNI en kompetent robotdammsugare och mopprengörare som kombinerar innovativa funktioner, kraftfull rengöringskapacitet och användarvänlig design. Några nackdelar med ECOVACS DEEBOT T20 OMNI är att den saknar inbyggd vattentank och har den högsta ljudnivån av de robotdammsugare vi testat.