Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Ecobee lanserar dörrklocka med video för Apple Home

Av Sam Brandhild | Publicerad Oct 22, 2023 23:10
Ecobee lanserar dörrklocka med video för Apple Home

Ecobee, mest känd för sina smarta termostater, har lanserat sin första video dörrklocka, benämnd som Smart Doorbell Camera. Detta markerar företagets första utomhusprodukt efter lanseringen av deras inomhus HomeKit-kamera 2021​​. Denna nya Smart Doorbell Camera är designad för att integreras sömlöst med Apple HomeKit, vilket möjliggör en harmoniserad smart hemupplevelse. Den erbjuder en rad funktioner och tekniska specifikationer som utökar användarnas möjligheter att interagera med och övervaka sina hem på distans.

Köp här
Positivt
Negativt

Med stöd för Apple HomeKit kan användarna enkelt ansluta dörrklockan till sina Apple-enheter och andra smarta hemsystem. Kamera har 1080p-upplösning och HDR vid upp till 30 fps, 5MP kamerasensor och digital zoom (8x). Andra funktioner är tvåvägs kommunikation med brusreducering, samt två långdistansmikrofoner och en högtalare.

Kameran har även person och paketdetektering med avancerad radarverifiering (paketdetektering kräver Ecobee Smart Security-prenumeration)

Kameran erbjuder bred kompatibilitet med andra smarta hemsystem som Amazon Alexa, Google Assistant (under utveckling), och Ecobee Smart Security. Med möjlighet till 30 dagars videolagring, paketdetektering och rich notifications för endast $5/månad.

Ecobee Smart Doorbell Camera är ett spännande tillskott till Ecobees växande produktlinje och ett lovande steg mot att skapa en mer integrerad och användarvänlig smart hemupplevelse för Apple-användare.

Ecobee's produkter är än så länge inte tillgängliga utanför Nordamerika.