Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Aqara lanserar Smart Lock U200 med Matter

Av Sam Brandhild | Publicerad Jul 17, 2024 19:07
Aqara lanserar Smart Lock U200 med Matter

Aqara har lanserat Smart Lock U200 som kommer med stöd för Matter. Låset erbjuder flera upplåsningsalternativ, inklusive Apple-home key, fingeravtrycksigenkänning, PIN-koder, mobilappar, röstassistenter, Aqara NFC-kort och traditionella nycklar.

Köp här
Positivt
Negativt

U200 är designat för enkel installation över befintliga lås utan att behöva byta nycklar eller modifiera dörrstrukturen. Låset erbjuder avancerad säkerhet med kryptering, manipuleringslarm och automatisk låsfunktion. Det ger också realtidsnotifikationer om hemmets säkerhetsstatus.

Låset har en batteritid på upp till 6 månader och stödjer Thread-protokollet för långvarig användning. Den trådlösa keypaden är IPX5-klassad och kan drivas med AAA-batterier eller befintlig dörrklocktråd.

Smart Lock U200 finns nu tillgängligt på Aqaras Amazon-butiker i Nordamerika och Europa samt hos utvalda återförsäljare världen över.

För mer information, besök Aqaras hemsida.