Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Aqara lanserar ljusslinga med Matter

Av Sam Brandhild | Publicerad Aug 22, 2023 16:08
Aqara lanserar ljusslinga med Matter

Aqara lanserar äntligen LED-slingan "LED Strip T1". Vad som får den att sticka ut från alla andra LED-slingor på marknaden just nu är delvis att den fungerar med Apples adaptiva belysning i HomeKit men också att den har stöd för Matter såklart.

Köp här
Positivt
Negativt

Ljusslingan kommer i en längd av 2m och kan visa upp till 16 miljoner färger. Du har möjlighet att förlänga slingan upp till totalt 10m. Om du behöver klippa till din slinga för att få den att passa just ditt behov så går det också bra. Du kan klippa slingan i 20cm bitar.

Med adaptiv belysning via HomeKit innebär det att dina HomeKit-prylar automatiskt anpassar sin färgtemperatur efter tiden på dygnet. På så sätt får du en mer harmonisk belysning baserat på dagsljuset.

Du kan även styra slingan manuellt om du har tröttnat på automationer och mobilen. Här kan du läsa mer om slingan och dess funktioner.