Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

SwitchBot lanserar robotdammsugaren K10+

Av Agust Sandberg | Publicerad Nov 10, 2023 15:11
SwitchBot lanserar robotdammsugaren K10+

SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ är en ny robotdammsugare som kombinerar kompakt storlek med kraftfulla funktioner. Dess 50% mindre volym jämfört med andra robotdammsugare på marknaden underlättar rengöring i trånga utrymmen som under möbler och mellan stolsben.

Köp här
Positivt
Negativt

Den har en imponerande sugkraft på 2500Pa, tack vare en anpassad högpresterande motor och optimerade luftkanaler, vilket gör den kapabel att rengöra både hårda golv och mattor effektivt. Dess LiDAR-navigering möjliggör precisionskartläggning och snabb planering av rengöringsområden med en hastighet på 2080 punkter per sekund.

K10+ har en automatisk laddnings- och återupptagningsfunktion, där den återvänder till sin laddningsstation när batteriet är lågt och fortsätter sedan rengöringen där den slutade. Den kan integreras i SwitchBot-ekosystemet, vilket ger möjlighet att koppla ihop den med andra enheter för en helautomatiserad smart hemupplevelse. Denna integrering möjliggör automatisk start av städningen när du lämnar hemmet.

K10+ är särskilt rekommenderad för ensamboende, husdjursägare, lägenhetsinnehavare och små familjer. Den erbjuder även en tvåårig eftervård och telefonkundtjänst för att ge användarna extra sinnesro​​.

Dessa funktioner och egenskaper gör SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ till en idealisk lösning för de som söker en effektiv, användarvänlig och mångsidig robotdammsugare som passar i olika hemmiljöer.