Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Sensibo integrerar ChatGPT och presenterar radiotermostat

Av Agust Sandberg | Publicerad Sep 08, 2023 11:09
Sensibo integrerar ChatGPT och presenterar radiotermostat

Sensibo utvecklar tekniska lösningar för smart klimathantering och luftkvalitet. Sensibo ska nu integrera ChatGPT för att kunna automatiskt generera scheman till din Sensibo som är baserat på hur dina tidigare användarmönster ser ut.

Köp här
Positivt
Negativt

ChatGPT

Integrationen kommer att komma till Sensibo's AC kontroller samt den nya radiotermostaten Sensibo Blaze. Sensibo kommer då att ge dig förslag på scheman som är framtagna med hjälp av ChatGPT. Hurvida detta kommer att ge ett bättre resultat än dina egna scheman återstår att se.

Sensibo Blaze med Matter-stöd

Sensibo visar alltså upp en ny produkt som består av en radiotermostat med stöd för den nya standarden Matter. Den ska inte bara kunna reglera din temperatur utan är även utrustad med en sensor som mäter CO2 och TVOC nivåer och håller på så sätt reda på din luftkvalité.

Sensibo hävdar att du kan sänka din energikostnad med ett snitt på 20% om du använder dessa radiotermostater.

Sensibo Blaze är tänkt att lanseras i Q4 -23.