Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Plejd lanserar rörelsesensor och väggarmatur

Av Agust Sandberg | Publicerad Nov 21, 2023 17:11
Plejd lanserar rörelsesensor och väggarmatur

Det svenska företaget Plejd, känt för sina smarta belysningslösningar, har nyligen lanserat två nya produkter - väggarmaturen OUT-01 och den trådlösa rörelsesensorn WMS-01. Dessa tillskott i Plejd's produktportfölj understryker företagets engagemang för att erbjuda avancerade och användarvänliga belysningskontrollösningar för både bostäder och kommersiella miljöer.

Köp här
Positivt
Negativt

OUT-01: En väggarmatur för utomhusbelysning

OUT-01 är en väggarmatur avsedd för utomhusbruk, idealisk för att belysa fasader och yttre strukturer. Denna produkt har justerbar färgtemperatur, vilket möjliggör växling mellan varma och kalla ljusnyanser för att skapa olika stämningar och stilar för olika tillfällen.

Nyckelfunktioner:

  • Justerbar belysning: Armaturen erbjuder ett färgtemperaturområde från 2200K till 4000K, vilket ger flexibilitet i ljusdesign.
  • Mångsidig belysning: Den kan konfigureras för att avge ljus uppåt, nedåt eller i båda riktningarna samtidigt.
  • Smart schemaläggning: Utrustad med astrour tänds OUT-01 automatiskt vid solnedgång och släcks vid soluppgång. Denna funktion, tillsammans med andra tidsfunktioner, är operativ även under strömavbrott tack vare dess integrerade batteribackup.
  • Tekniska specifikationer: Armaturen levererar ett ljusflöde på 2x300 lm med en spridningsvinkel på 45° och en hög färgåtergivningsindex (RA 90). Den är energieffektiv (klass F) och har en lång livslängd (L70/B50 60 000 timmar)

WMS-01: En trådlös rörelsesensor

Plejds WMS-01, en trådlös rörelsesensor, är ett bevis på företagets innovation inom inomhusbelysning. Designad för enkel integration med Plejd's befintliga system erbjuder denna sensor automatisk ljusstyrning baserad på rörelse.

Nyckelfunktioner:

  • Rörelsedetektering: Sensorn har en detekteringsräckvidd på upp till 7 meter för stora rörelser, med en 90-graders synvinkel, vilket säkerställer omfattande täckning av inomhusutrymmen.
  • Lång batteritid: Den stoltserar med en anmärkningsvärd batteritid på upp till 10 år, vilket minimerar underhållsbehov.
  • Mångsidiga användningsområden: Idealisk för områden som tvättstugor, garage och förråd, kan WMS-01 ställas in för automatisk ljusstyrning eller programmeras för att tända och släcka ljus vid specifika tider.
  • Diskret design: Sensorn kan enkelt monteras i ett rumshörn med skruvar eller den medföljande dubbelhäftande tejpen, och smälter sömlöst in i inredningen.
  • Enkel konfiguration: Inställningarna kan justeras snabbt och enkelt genom Plejd-appen, vilket gör den användarvänlig för alla typer av användare