Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Kickstarter för SwitchBot S10 är nu igång

Av Agust Sandberg | Publicerad Oct 17, 2023 13:10
Kickstarter för SwitchBot S10 är nu igång

SwitchBot har nyligen lanserat en Kickstarter-kampanj för sin senaste produkt, SwitchBot S10. SwitchBot S10 är en robotdammsugare som levereras med en VVS-ansluten vattenpåfyllningsstation och en automatisk tömningsstation. Den har en sugkraft på 6500Pa, självrengörande och torkande mopp och andra innovativa funktioner.

Köp här
Positivt
Negativt

Till skillnad från konkurrerande modeller som rengör och torkar sina moppar i en liten "diskho" i stationen har SwitchBot S10 en inbyggd roller brush-mopp som rengörs medan den dammsuger. Detta innebär att det inte finns något stående vatten eller smutsig mopp som blir illaluktande.

En vanlig utmaning med robotdammsugare är att de kräver rengöring och underhåll, särskilt deras moppar. Med de nya stora multifunktionella stationerna blir detta problematiskt, och de kan snabbt bli smutsiga. SwitchBot påstår att deras S10 löser detta problem genom att hålla vatten och smuts ur syn (och lukt).

SwitchBot S10 är för närvarande tillgänglig på Kickstarter till ett rabatterat pris. Kampanjen har redan samlat in 753,115 $, vilket är långt över dess ursprungliga mål på 10 000 $.

Om du letar efter ett effektivt och innovativt sätt att hålla dina golv rena, kan SwitchBot S10 vara värt att kolla in.

Ta del av kampanjen här.