Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

IKEA lanserar tre nya sensorer

Av Agust Sandberg | Publicerad Oct 27, 2023 01:10
IKEA lanserar tre nya sensorer

IKEA utökar sitt sortiment med tre nya sensorer som planeras att lanseras i början av nästa år. IKEA påbörjade sin resa inom smarta hemprodukter med lanseringen av Trådfri smarta lampor 2017. Under 2020 fokuserade IKEA på att förbättra användarvänligheten i sina smarta hemprodukter och introducerade nya funktioner samt en Home Smart-app. Nu är det alltså dags för IKEA att utöka sitt sortiment med sensorer.

Köp här
Positivt
Negativt
  • IKEA Parasoll: Detta är en dörr- och fönsterkontaktsensor som drivs av ett AAA-batteri och är designad för att hålla i upp till tre år. Denna kontaktsensor förväntas vara tillgänglig för cirka 10 euro från januari 2024.
  • IKEA Vallhorn: Detta är en annan rörelsedetektor som är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den har en IP44 vattentät certifiering, vilket gör den väderbeständig och lämplig för olika miljöer. Denna sensor kräver två AAA-batterier och kommer att vara tillgänglig för under 10 euro från januari 2024.
  • IKEA Badring: Detta är en vattensensor designad för att upptäcka läckor eller vattenskador tidigt. Denna nya enhet förväntas vara tillgänglig från april 2024.

Med DIRIGERA Hub kan de olika enheter kopplas samman för att automatisera ditt hem.

Källa iNPUT.