Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

IKEA lanserar ny ljuspanel

Av Agust Sandberg | Publicerad Dec 28, 2023 18:12
IKEA lanserar ny ljuspanel

IKEA förnyar sitt sortiment med lanseringen av den nya ljuspanelen 'Jetström', ersättaren till den populära modellen Floalt. Med justerbar ljusvärme och kompatibel med IKEA's app är Jetström en toppenlösning för både hem och kontor.

Köp här
Positivt
Negativt

IKEA har nyligen utvidgat sitt sortiment av belysningsprodukter med introduktionen av 'Jetström', en ljuspanel designad för att ersätta den tidigare modellen Floalt. Jetström är mer än bara en ljuskälla; det är en flexibel lösning anpassad för det smarta hemmet.

Jetström finns tillgänglig i två storlekar: 60x60 cm och 100x40 cm, priserna är satta till 899 kronor respektive 999 kronor. Dessa dimensioner gör det möjligt att enkelt integrera ljuspanelen i olika rum och miljöer, från kök till arbetsrum.

Jetström kan även justera ljusets värme. Användare kan välja mellan varmt och kallt ljus. Denna funktion är bra för att anpassa ljuset efter dagens olika behov, från koncentrerat arbetsljus till avkopplande kvällsbelysning. Jetström är fullt kompatibel med IKEA's smarta hem-system. Dessutom kan Jetström styras via IKEAs fjärrkontroll 'Styrbar', vilket ger användaren full kontroll över belysningen utan att behöva resa sig från soffan.

Med en imponerande livslängd på 25 000 timmar är Jetström en långsiktig investering, panelens ljusstyrka på 4600 eller 5100 lumen garanterar att den lyser upp även de största rummen effektivt. Jetström är designad för att vara flexibel, med möjlighet för montering både på tak och väggar.