Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Ecovacs lanserar två uppföljare till GOAT G1

Av Agust Sandberg | Publicerad Mar 12, 2024 23:03
Ecovacs lanserar två uppföljare till GOAT G1

Ecovacs utökar nu sin produktlinje med lanseringen av två nya robotgräsklippare, GOAT G1-800 och GOAT G1-2000. De nya modellerna bygger på den tidigare modellen GOAT G1, men är anpassade för att hantera ytor på 800 respektive 2000 kvadratmeter, vilket skiljer dem från den ursprungliga modellens kapacitet på 1600 kvadratmeter.

Köp här
Positivt
Negativt

Trots deras olika kapaciteter är funktionerna i de nya modellerna likvärdiga med den tidigare. Detta inkluderar avancerad teknik såsom AIVI 3D, som tillåter robotarna att upptäcka och undvika objekt på gräsmattan, samt möjligheten att hantera upp till 16 olika zoner för en mer skräddarsydd klippupplevelse. Den större modellen, GOAT G1-2000, levereras även med ett eget hus för extra skydd och förvaring.

Det som utmärker dessa nya modeller ytterligare är att dom är slingfria, vilket innebär att de kan köras utan begränsningskabel.

Det rekommenderade försäljningspriset för GOAT G1-800 är 1 099 euro, medan GOAT G1-2000 har ett pris på 1 999 euro. Båda modellerna är tillgängliga i färgerna grått och vitt och kan köpas via tyska Amazon.