Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Anker eufy Omni S1 Pro: Nu tillgänglig på Kickstarter

Av Agust Sandberg | Publicerad Apr 05, 2024 11:04
Anker eufy Omni S1 Pro: Nu tillgänglig på Kickstarter

Anker eufy har officiellt lanserat sin senaste innovation inom smarta hemprodukter, robotdammsugaren Omni S1 Pro, genom en Kickstarter crowdfunding-kampanj. Den här avancerade modellen lovar att revolutionera städningen med sin unika kombination av kraftfulla sugförmåga och avancerad moppningsteknik, allt paketerat i en kompakt och nytänkande design.

Köp här
Positivt
Negativt

Omni S1 Pro sticker ut med sin imponerande sugkraft på upp till 8 000 Pa och utrustas med en TurboWash rullmopp som är 290 mm lång. Denna mopp roterar 170 gånger per minut och applicerar en nedåtriktad kraft på 10N, vilket säkerställer en grundlig och effektiv rengöring av golvytorna. Robotdammsugaren är dessutom utrustad med innovativa funktioner som ozonrengöring och automatisk lyftning av moppdelen (12mm) vid detektering av mattor, vilket förhindrar oönskad fukt på mattor och mjuka golv.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Omni S1 Pro är dess självrengörande dockningsstation som erbjuder upp till 68 dagars handsfree rengöring. Dockningsstationen tömmer inte bara robotens dammbehållare och smutsiga vattentank automatiskt, utan rengör även moppdelen och torkar den med varm luft.

Förutom dess kraftfulla rengöringskapaciteter är eufy Omni S1 Pro utrustad med avancerade navigationsfunktioner som en RGB-kamera för 3D-detektering och undvikande av hinder, samt dToF LiDAR-mappning för en exakt och effektiv städning. Dess kompakta design, med en LiDAR-torn som är dolt för att minska storleken, gör att roboten kan komma åt nära väggar och i svåra utrymmen.

Eufy erbjuder ett mycket attraktivt introduktionserbjudande för de första 500 kunderna eller fram till den 30 april, där man kan förhand

sboka Omni S1 Pro för $899 (slutsålt), vilket är en besparing på 40% jämfört med det ordinarie priset på $1,499. Produkten kommer att vara tillgänglig för köp direkt från eufys hemsida i maj. Det är värt att notera att de första modellerna kan ha MACH-logga, men detta kommer enbart att påverka märkningen, och inte robotens prestanda eller funktioner, då företaget övergår till att endast använda eufy-logotypen på framtida enheter.

Länk till Kickstarter kampanj