Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Aeotec lanserar ny multisesensor med Z-wave 800

Av Agust Sandberg | Publicerad Mar 29, 2024 23:03
Aeotec lanserar ny multisesensor med Z-wave 800

Aeotec TriSensor 8, den första enheten i Z-Wave 800-serien som kombinerar tre sensorer i en. Den har även förbättrad räckvidd och batteritid.

Köp här
Positivt
Negativt

Räckvidd och kompatibilitet

TriSensor 8 stoltserar med en imponerande räckvidd, och kan kommunicera över mer än 1,6 kilometer från sensor till hubb. Denna långa räckvidd kombinerat med hög kompatibilitet med ledande plattformar som Homeassistant, SmartThings och Homey, gör den till en flexibel lösning för nästan vilket smart hem-system som helst.

Förbättrad rörelsedetektering

Med sina nya kärnkomponenter erbjuder TriSensor 8 en rörelsedetektering inom en radie på 10m.

Längre batteritid

Tack vare den senaste tekniken ombord sätter TriSensor 8 en ny standard för batteridrivna Z-Wave rörelsesensorer, med en garanterad batteritid på upp till två år. Detta innebär mindre underhåll och färre batteribyten.

Avancerad temperaturavkänning

TriSensor 8 har en ny temperaturavkänning. Dess mångsidiga design optimerar luftventilationen och upptäcker temperaturförändringar i rätt tid.

Ljusdetektering

Styr dina lampor och persienner baserat på dagsljuset. TriSensor 8 har omkonstruerat sina sensorer för att mäta ljuset mer exakt.

Läs mer på Aeotec